اخبار و رویدادها

جایزه البرز 1403 در دستان ۵۱ دانش‌آموز نخبه

آیین شصت‌ودومین سال جایزه البرز دانش‌آموزی با تجلیل از ۵۱ دانش‌آموز برتر سراسر کشور روز سه‌شنبه- ۱۵ آبان ماه- با حضور دکتر علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش، دکتر سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام دکتر سیدمهدی خاموشی رییس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، دکتر الهام یاوری رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، دکتر حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد علمی فرهنگی البرز و جمعی دیگر از مسئولان در هتل ارم تهران برگزار شد.

جایزه البرز که باسابقه‌ترین جایزه علمی کشور است، در سال ۱۳۴۲ شمسی باهدف كمك به اشاعه فرهنگ كشور توسط زنده‌یاد حسین‌علی البرز با وقف تمامی اموال خود در بنیاد فرهنگی البرز پایه‌گذاری شده و در طول بیش از ۶ دهه، بیش از ۶ هزار نفر از برترین‌های علمی کشور توسط این بنیاد شناسایی و مورد تشویق قرار گرفته‌اند.

این جایزه هر سال به برترین‌های علمی کشور از سطح دانش‌آموز تا دانشجو، طلبه و دانشمند اعطا می‌شود

۵۱دانش‌آموز نخبه در سال ۱۴۰۳ موفق شدند جایزه البرز را که به نوبل ایرانی مشهور است، دریافت کنند.

در بخش دانش‌آموزی، جایزه البرز به دانش‌آموزان نخبه دوره اول و دوم متوسطه اهدا می‌شود و شرط اصلی ثبت‌نام دانش‌آموزان، داشتن معدل بالای ۱۹ است. در دوره متوسطه اول به هر دانش‌آموز ۴۰ میلیون تومان و تندیس و در دوره متوسطه دوم به هر دانش‌آموز ۶۰ میلیون تومان و تندیس اهدا شد. این جوایز از محل درآمدهای موقوفات واقف خیراندیش حسینعلی البرز بوده و بدون هرگونه مشارکت مالی از سوی دیگر افراد خیّر و یا نهادها و ارگان­‌ها فراهم می‌شود.

 

سهم وقف در شکوفایی علم و دانش جدی گرفته شود/ جایزه البرز نمادی از حرمت ایرانی به دانش است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت ما یک دوره شکوفا و بسیار درخشانی در وقف علمی داشتیم و باید برای بازگشت به آن دوره، سهم وقف جدی‌تر گرفته شود.

سیدعباس صالحی در آیین اهدای جایزه ملی البرز (نوبل ایرانی) در بخش دانش آموزی که در سالن همایش‌های بین‌المللی هتل ارم تهران برگزار شد، اظهار کرد: جایزه البرز یکی از نمادهای حرمت ایران و ایرانی به علم است و زنده‌یاد حسینعلی البرز فرصتی را برای این دور هم جمع شدن در پاسداشت دانش و دانایی فراهم کرد.

وی با اشاره به اهمیت جهاد، افزود: اگرچه جهاد با نام جهاد بدنی شناخته می‌شود اما جهاد مالی در کنار جهاد بدنی بسیار مهم و اساسی است و بخشی از جهاد مالی که در طول تاریخ تمدن اسلامی اتفاق افتاده است، حوزه وقف علمی‌ است.

صالحی با تأکید بر اینکه در تاریخ و تمدن اسلامی و ایرانی پیشران حرکت وقف هستیم،  گفت: اگر نگاهی به وقف‌نامه‌های علمی داشته باشیم، می‌بینیم نیت‌های واقف حتی به موارد ریز توجه داشته است. مثلا حتی وقف برای مرکب و کاغذ دانش‌آموز انجام می‌شد که البته آن زمان گران تلقی می‌شد و حسینعلی البرز در ۶۲ سال قبل پرچم داری بازگشت به این وقف علمی را دارد.

وی به زندگی زنده‌یاد حسینعلی البرز اشاره کرد و افزود: روانشاد البرز از یک اصالت خانوادگی برخوردار بود و خود نیز شخصیت خودساخته پیدا می‌کند و کارآفرین می‌شود که زندگی او خواندنی است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه جایزه البرز در جهت  استعدادشناسی، کشف استعدادها و حفاظت از استعدادهاست، اظهار کرد: اگر ما استعدادهای خودمان را کشف نکنیم و پرورش ندهیم، کاروان علم حرکت نمی‌کند.

وی افزود: جایزه البرز هم به شناسایی استعداد می‌پردازد و هم تکریم معنوی علم است. پیشنهاد می کنم که کمک کنید وقف علمی تاریخ خود را بهتر پیدا کند،  دوره شکوفایی و بسیار درخشانی در وقف علمی داشته ایم اگر دوباره بخواهیم به آن دوره برگردیم باید سهم وقف را جدی بگیریم. ۶ هزار نفر جایزه البرز را گرفته اند که تاریخ علم ایران در مراحل مختلف هستند باید درباره آنها کتاب نوشته و فضای علمی ایران در کنار تاریخ هایی که نوشته شده محلق شود. تاریخ شفاهی این جایزه البرز بسیار مهم است و باید هم مکتوب و هم مستند شامل تاریخ کسانی که از این جایزه برآمده اند و روالی که جایزه پیموده باشد. امیدواریم این حرکت ده‌ها سال بپاید و آنچه مرحوم البرز از خود برجای گذاشتند به درخت تناوری در تاریخ ایران و علم انسانی تبدیل شود.

 

تقدیر بنیاد فرهنگی البرز از دانش‌‌آموزان برتر کشور

 مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز گفت رقم نقدی جایزه البرز ۱۴۰۳ دانش‌آموزی جمعاً قریب ۳ میلیارد تومان تعیین شده است که در بخش متوسطه اول هر نفر ۴۰ میلیون تومان و در بخش متوسطه دوم هر نفر ۶۰ میلیون تومان است که همراه با تندیس و گواهی جایزه البرز به دانش‌آموزان منتخب اعطا می‌شود.

حیدر ارشدی مدیر عامل بنیاد فرهنگی البرز در آیین اهدای جایزه به دانش‌آموزان نخبه، ضمن محکوم کردن حملات رژیم کودک‌کش صهیونیستی به مردم و کودکان بی‌دفاع غزه و لبنان و آرزوی نصرت و پیروزی برای تمام مظلومان جهان به ویژه جهادگران جبهه مقاومت، اظهار کرد: جایزه البرز به‌عنوان قدیمی‌ترین و با سابقه‌ترین جایزه علمی کشور با پیشینه و دیرینه ۶۰ ساله است که زایش و رویش آن از اندیشه پاک زنده‌یاد حسینعلی البرز نشأت گرفته است و از طریق وقف تمام اموال خود و بنیان‌گذاری بنیاد فرهنگی البرز به اشاعه این فرهنگ در کشور و تقدیر از مقام اهالی علم دانشمندان، مخترعان، دانشجویان و دانش‌آموزان برگزیده و با استعداد ایرانی پرداخته است.

وی ادامه داد: چه بسیار نام‌آوران و اندیشمندان که در جایگاه‌های ارزشمند مدیریتی و علمی که از لطف حسینعلی البرز در زمان دانش‌اندوزی بهره برده‌اند و اکنون در حال بهره رساندن به مردم سرزمین‌مان ایران و حتی دیگر مردمان در سراسر دنیا هستند و تا زمانی که آنان در حال خدمت هستند، اجر نصیب بنیانگذار خوش‌فکر بنیاد فرهنگی البرز خواهد شد؛ بنیادی که به گفته البرز نه برای ۱۰ یا ۱۰۰ سال بلکه تا دین و اخلاق در این مرز و بوم باقی است، وقف خدمت به جوانان این مملکت شده است.

ارشدی اضافه کرد: بر اساس مستندات موجود در سوابق بنیاد فرهنگی البرز، نتیجه و اثر تلاش‌های علمی برندگان جایزه البرز باید دارای ویژگی‌های ممتاز در ۳ محور شامل کاهش آلام بشری، ارتقای زندگی انسانی و ارتقای نام و حیثیت ایران در جامعه جهانی باشد؛ اندیشه بلندی که امروزه جامعه ما بیش از هر زمان دیگر نیازمند تبیین و ترویج آن است تا با اولویت یافتن آن موجبات پیشرفت علمی کشور در راستای تحقق اسناد بالادستی همچون سند چشم‌انداز کشور، برنامه هفتم، نقشه جامع علمی کشور و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیش از پیش فراهم آمده و شاهد شکوفایی استعدادهای گرانسنگ این سرزمین و اعتلای نام ایران عزیزمان باشیم.

دبیرکل جایزه البرز با اشاره به برگزاری شصت و دومین سال تأسیس بنیاد فرهنگی البرز، گفت: خدا را شاکریم آیین شصت و دومین سال جایزه البرز دانش‌آموزی را با شأنیتی به منزلت دانش‌آموزان برتر این مرز و بوم عملیاتی می‌کنیم تا از این گذر گامی مؤثر در جهت تعالی کشور در مسیر دانایی برداشته شود.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز با بیان اینکه شیوه اجرای نیت واقف در بنیاد فرهنگی البرز به عنوان متولی با سابقه‌ترین جایزه علمی کشور موسوم به نوبل ایرانی از طریق برگزاری سالانه مراسم ملی در دو بخش نخبگانی و دانش‌آموزی حاصل می‌شود، افزود: در سال جاری مراسم جایزه البرز ۱۴۰۳ در بخش نخبگانی با هدف تجلیل از دانشمندان، فناوران، حوزویان و دانشگاهیان برتر سراسر کشور در نیمه اول سال برگزار شد و امروز شاهد آیین تقدیر از دانش آموزان برتر و برندگان نهایی جایزه البرز در بخش دانش‌آموزی هستیم.

ارشدی با اشاره به فرایند انتخاب دانش‌آموزان برتر در جایزه البرز ۱۴۰۳، اظهار کرد: به دنبال انتشار فراخوان جایزه البرز و همزمان ابلاغ بخشنامه آن از سوی وزارت آموزش و پرورش، دانش‌آموزان واجد شرایط از سراسر کشور شخصاً با مراجعه به سایت جایزه البرز، ثبت‌نام و مدارک خود را بارگذاری کردند.

وی ادامه داد: با خاتمه فرایند ثبت‌نام و براساس شاخص‌های اعلامی و بررسی و ارزیابی مستندات دانش‌آموزان از سراسر کشور از بین ۳۲۷۴ دانش‌آموز، انتخاب نهایی در مهر سال جاری انجام و بر اساس شاخص‌ها و حد نصاب‌ها، دانش‌آموزان برگزیده شصت و دومین سال جایزه البرز تعیین شدند که در مراسم امروز از ۵۱ نفر از دانش آموزان برتر فارغ التحصیل پایه نهم مقطع متوسطه اول و پایه دوازدهم مقطع متوسطه دوم در شاخه نظری رشته‌های ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و معارف اسلامی و شاخه فنی‌وحرفه‌ای از سراسر کشور تقدیر به عمل می‌آید.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز اضافه کرد: رقم نقدی جایزه البرز ۱۴۰۳ دانش‌آموزی جمعاً قریب ۳ میلیارد تومان تعیین شده است که در بخش متوسطه اول هر نفر ۴۰ میلیون تومان و در بخش متوسطه دوم هر نفر ۶۰ میلیون تومان است که همراه با تندیس و گواهی جایزه البرز به دانش‌آموزان منتخب اعطا می‌شود.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با اعطای این جوایز، شاهد درخشش بیشتر منتخبان در عرصه‌های مختلف علمی و فرهنگی برای اعتلای میهن باشیم.

 

دانش‌آموزان نخبه امکان متحول کردن جهان را دارند/ جامعه ما نیازمند الگو است

علیرضا کاظمی در آیین اهدای جایزه ملی البرز (نوبل ایرانی)، ضمن قدردانی از تلاش‌های ارزنده دانش‌آموزان و بنیاد فرهنگی البرز اظهار کرد: یقینا این افتخاری که نصیب شما دانش‌آموزان شده است، مسئولیت بسیار سنگینی را هم متوجه شما کرده است.

وی با سلام و درود به روح بلند حسینعلی البرز، ادامه داد: وی نگاه ژرف و عمیقی به عرصه تعلیم و تربیت داشته است و آنچه که امروز مورد نیاز جامعه ماست توجه و نگاه ویژه به چنین الگوهایی است.

کاظمی با تاکید بر اینکه امروز جامعه مسیر الگوها را طی می کند، افزود: جامعه از الگوها  درس می گیرد و پیشرفت می کند .

وی با بیان اینکه اقدام این بنیاد اثرگذار، اثربخش و ماندگار است، گفت: مرحوم حسینعلی البرز نگاه خلاقانه و متفاوتی به تعلیم و تربیت در آن سال‌ها داشته است. در آن زمان در روستاها توانستند استعدادهای را کشف کنند که امروز انسانی اثرگذار در ایران است. جامعه امروز ما نیازمند الگو است. یکی از کارهای مهمی که رهبر انقلاب، جامعه را متوجه آن کردند، قله‌سازی و الگوسازی در همه زمینه‌ها به ویژه برای نسل جوان و نوجوان است. کاری که مرحوم البرز انجام داد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: ما برای سرعت بخشیدن به جریان علمی، چاره‌ای جز شناسایی و شتاب‌بخشی به این جریان نداریم. جایزه البرز می‌تواند به نظام جمهوری اسلامی ایران برای دستیابی به قله‌های پیشرفت کمک‌کننده باشد. این کار بنیاد البرز اتفاقی بسیار اثرگذار است؛ این بنیاد الگوسازی و قله‌سازی می‌کند.

کاظمی ضمن قدردانی از ۶۲ سال فعالیت بنیاد فرهنگی البرز در اعطای این جایزه تاکید کرد: حتما کمک خواهیم کرد تا این جریان در کشور ما شتاب بگیرد.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر شناسایی استعدادهای مناطق محروم گفت: امروز بهترین استعدادها در مناطق محروم ما نهفته است و باید آن‌ها را شناسایی کنیم.

علیرضا کاظمی افزود: مقام معظم رهبری روز ۱۲ آبان در دیدار با دانش‌آموزان فرمودند که این راه سخت را و این راه پر فراز و فرود را نمی‌شود پیمود مگر با «ایمان و یاد خدا» و «شکر» بابت نعمت‌هایی که خداوند به ما داده است.

وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از صحبت‌های خود تاکید کرد: مطمئنم شما دانش‌آموزان که امروز تمثال چهره‌ها و مفاخر ایران را در سرتاسر شهر می‌بینید، همین را برای شما هم می‌بینیم و مطمئنا یک روز شما هم مانند همین افراد خواهید شد. امیدوارم کشور با تلاش شما به قله‌های رفیع پیشرفت دست یابد.

 

علم باید نافع باشد و منتشر شود

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه خطاب به دانش آموزان برتر با تاکید بر اینکه علمتان، علم نافع باشد و علم را انتشار دهید، گفت: علم نافع برای انسان‌های مومن و فرهیخته و آخرت طلب است و باید شما را به سمت معادطلبی و ایمان مستحکم پیش ببرد.

حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه طی سخنانی در مراسم تجلیل از دانش آموزان برتر در شصت و دومین سال جایزه البرز گفت: روزی دزفول موشک باران می شد و ما قدرت پاسخگویی نداشتیم، آسمان ما دفاعی نداشت، امروز دشمن صهیونیستی و آمریکا اعتراف دارند ایران در آفند و پدافند جزء قدرت برتر جهان است، این نبوده جز تلاش و دقت علمی شما برترینهای علمی کشور، محاسبات، امروز حرف اول را می زند و ما مفتخریم آسمان و مرزهای امنیتی ما با کار علمی فرزندان این مرزو بوم گسترش پیدا کرده و استقلال ما سبب شده دشمنان نتوانند بر سرزمین ما تجاوز کنند و ما امروز از سرزمین‌های اسلامی که مظلوم واقع شده اند دفاع می کنیم و با قدرت می گوییم آمریکا در قبال فعالیت علمی که فرزندان ما انجام می هند هیچ غلطی نمی تواند بکند.

وی اظهار کرد: در روایت است “العلم السلطان” علم ثروت می آورد. مرحوم البرز در ۶۲ سال قبل بنیاد فرهنگی البرز را شکل داده که بگوید سرمایه من که با همت خود گردآوری کردم در اختیار فرزندان ایران قرار می دهم و هدفش رفع آلام بشری بوده است. ما مفتخریم فرزندانی که انتخاب می کنیم از نوابغ هستند و آینده از آن شماست. در افق و تراز علمی بالا قرار بگیرید که جهان به شما افتخار کند.

حجت الاسلام خاموشی با بیان اينکه علم در کشور ما تاریخ عمیقی دارد و امروز این تمدن سازی ادامه دارد، افزود: علم را برای خدا یاد بگیرید خدا به شما قدرت داده خدا به شما ذهن و تفکر داده، توانایی علمی نعمت الهی است و اگر بخواهد می گیرد پس علم را برای خدا بیاموزید.

وی تاکید کرد: علمتان، علم نافع باشد و علم را انتشار دهید. انقلاب را باید شما بسازید مشکل ناترازی را شما باید رفع کنید، در مسائل پزشکی نباید به خارج از کشور نیاز داشته باشیم و این امر توسط شما امکان دارد. به برخی مراکز دانش بنیان که اوقاف حمایت می کند مراجعه کنید و اقداماتی که صورت گرفته را مشاهده کنید.

رئیس سازمان اوقاف عنوان کرد: دوستان هوا و فضا کار کنند عقب ماندگی استبدادی را جبران کنید هوا و فضا سلطه بر خاک و عناصر خاک هم می آورد. در بحث امنیت غذایی قدرت داریم در این مساله وارد شویم. کشور ما اقلیم گرم و خشک است باید از آب بهره وری مناسب در سطح داشته باشیم. دانشمندان توانایی بسیار در بهره وری آب و خاک دارند تا صادرات در این زمینه تامین شود. از نظر نظام فناوری دنیا نباید تسلط داشته باشد باید پلتفرم درست کنیم الگوریتم‌ها را تولید کنیم بحث فناوری جزء لاینفک زندگی شده است.

وی اظهار کرد: ارزان سازی محصولات مورد نیاز مردم مد نظر است چرا در درمان بیماری ها هزینه های بسیار وجود دارد؟ باید درمان بیماری ها آسان‌تر شود باید جریان درمان اصلاح شود به این حرکت علم نافع می گوییم علم نافع برای انسان‌های مومن و فرهیخته و آخرت طلب است. آخرت زندگی اساسی است از حضرت آدم تاکنون قریب ۱۰ هزارسال طی شده است. سوابق تاریخی طولانی داریم. عالم شامل دنیا، برزخ و آخرت است. علم نافع باید شما را به سمت معادطلبی و ایمان مستحکم پیش ببرد. انسانی که دارای ایمان نباشد تحت سلطه دشمن قرار می گیرد.

 

در ادامه این همایش ضمن تقدیر از سه تن از برگزیدگان جایزه البرز دانش آموزی در سالهای ۱۳۵۳ و ۱۳۵۵ ، از پوستر جایزه البرز نخبگانی ۱۴۰۴ رونمایی شد.

 

 

جایزه البرز ۱۴۰۳ به کدام یک از دانش‌آموزان اهدا شد؟

در این مراسم 51 دانش‌آموز شامل 26 دانش‌آموز متوسطه دوم و 25 دانش‌آموز متوسطه اول تجلیل شدند و جوایز نقدی به همراه تندیس و گواهی جایزه البرز را دریافت کردند.

اسامی ۲۶ برگزیده متوسطه دوم به شرح زیر است:

1- زیبا آزمابالانی رشته ریاضی فیزیک از استان گیلان

2- علی خراسانی رشته ریاضی فیزیک از تهران

3- سعید خزاعی رشته ریاضی فیزیک از استان خراسان جنوبی

4- پارسا صادقی رشته ریاضی فیزیک از تهران

5- ترانه نشاطی فرشمی رشته ریاضی فیزیک از تهران

6- عرفان هزاری رشته ریاضی فیزیک از استان خراسان جنوبی

7- ایلیا یزدانی ورزی رشته ریاضی فیزیک از استان مازندران

8- رضوان آخوندی محمدآبادی رشته علوم تجربی از استان یزد

9- کیمیا احمدی رشته علوم تجربی از استان کردستان

10- رویا خواجوی رشته علوم تجربی از استان خراسان جنوبی

11- ریحانه کریم‌زاده رشته علوم تجربی از استان کرمان

12- محمدرضا مهدی‌پور رشته علوم تجربی از خراسان جنوبی

13-رامینا یاراحمدی رشته علوم تجربی از استان لرستان

14- محمدرضا یزدخواستی رشته علوم تجربی از استان اصفهان

15- سیدمحمدمهدی آیت‌اللهی رشته ادبیات و علوم انسانی از استان قم

16- هانیه امیری رشته ادبیات و علوم انسانی از استان همدان

17- احمد خاوری عدل رشته ادبیات و علوم انسانی از استان خراسان رضوی

18- فاطمه قرائی رشته ادبیات و علوم انسانی از خراسان رضوی

19- محدثه سادات موسوی پور رشته ادبیات و علوم انسانی از استان قم

20- آتنا مهران‌فر رشته ادبیات و علوم انسانی از استان چهارمحال و بختیاری

21- الینا وطن‌خواه رشته ادبیات و علوم انسانی از استان فارس

22- مرضیه ایزدی شاخه فنی‌وحرفه‌ای از استان فارس

23- فاطمه دهقان منشادی شاخه فنی‌وحرفه‌ای از استان یزد

24- زهرا رحمتی شاخه فنی‌وحرفه‌ای از استان اصفهان

25- محمدرضا سلمانی شاخه فنی‌وحرفه‌ای از استان کرمان

26- امیرحسین هاشمی شاخه فنی‌حرفه‌ای از استان اصفهان

 

اسامی ۲۵ برگزیده متوسطه اول به شرح زیر است:

1- حسنا معصومی اندریان از استان آذربایجان شرقی

2- پرهام راستکار از استان آذربایجان غربی

3- محمد نوظهور گرمی از استان اردبیل

4- محمد پارسا پریشان از استان اصفهان

5- کوثر میرزا ابوالحسنی از استان البرز

6- ریحانه ابراهیمی از استان بوشهر

7- نازنین زهرا موروثی از شهر تهران

8- زینب حیدری از شهرستان‌های استان تهران

9- ابوالفضل نادری از استان خراسان جنوبی

10- مهدیار بهبودی‌فر از استان خراسان رضوی

11- ریحانه یزدان‌پور از استان خراسان شمالی

12- فلورا فرهادی از استان خوزستان

13- دیبا شاطریان از سیستان و بلوچستان

14- دایانا زارعی جلیانی از استان فارس

15- زینب اکرامی مقدم از استان قم

16- هانیتا ساعدپناه از استان کردستان

17- محمدفاضل عبدلی‌نسب از استان کرمان

18- محمدرضا نیک‌مرام اصل از استان کهگیلویه و بویراحمد

19-نرگس شهمرادی از استان گلستان

20- نرجس حسین‌زاده از استان گیلان

21- نگار بروجردی قزوینی از استان لرستان

22- طهورا میاری از استان مازندران

23- ثنا احمدی از استان مرکزی

24- کوثر کمالی از استان هرمزگان

25- امیرمحمد کاظمی نسب هاشم‌آبادی از استان یزد

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آقای رضا نقدی متولد سال ۱۳۴۳ و دارای تحصیلات در دو رشته علوم تغذیه و زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی و در رشته فقه و حقوق در دوره کارشناسی ارشد بوده و همچنین دارای مدرک مربیگری در ورزش جودو است.
ایشان پیش از این علاوه بر تدریس در مقطع متوسطه، از سال ۱۳۶۱ معاون آموزشی موسسه فرهنگی راهیان کوثر و مدیر مرکز پیش دانشگاهی و دبیرستان گسترش نیز بوده و در سوابق خود مدیریت پروژه‌های گوناگون و عضویت در هیئت مدیره مؤسسات فرهنگی را دارد.